Ilmainen musiikkikerho

Musiikkikerho on tarkoitettu kaikille soittimille sekä laululle ja kerhon ideana on valmistaa esityksiä sairaaloihin, palvelukoteihin sekä vastaaviin laitoksiin. Esitykset ovat ilmaisia vastaanottajille eikä esiintyjille makseta palkkiota. Tarkoituksena on tuoda musiikkia sairaalaympäristöön sekä niille tahoille, joiden on itse vaikea liikkua konsertteihin.

Kerhon on mahdollistanut Elämänlaatu ry ja sen ohjaajana toimii musiikin maisteri ja diplomialttoviulisti Anette Uusitalo.

Kerho kokoontuu yleensä keskiviikkoisin klo 15-16.30 Helmipöllönmäentie 7 kerhotalolla Espoon LIntuvaarassa, mutta aikaa vaihdellaan osallistujien pääsyn mukaan. Harjoitukset tähtäävät aina esitykseen ja voit tulla mukaan vaikka yhteen harjoitusperiodiin, jonka aikataulut sovitaan erikseen.

Otamme mielellämme vastaan myös esiintyviä ryhmiä, jotka haluavat esiintyä omina ryhminään ja järjestämme heille esiintymisiä.

Musiikkikerho on toiminut joulukuusta 2019 lähtien ja esityksiä on ollut Espoon uudessa sairaalassa sekä Validiassa. Mukana tähän mennessä on ollut kitaristeja sekä laulajia. Musiikkikerho sopii parhaiten niille, joilla jo on jonkinlainen soittotaito, esim. aikuisille harrastajille.

Tule mukaan oman soittimesi kanssa ja valmistetaan kiva esitys!